top of page

NAŠA PRIČA

Izvođači kojima možete da verujete

Construction Project

Maksim Gradnja d.o.o. je građevinska firma osnovana 31.12. 2007. godine. u Subotici. Poslovanje je započela pod imenom Simex Gradnja d.o.o. da bi 2013. godine promenila naziv u Maksim Gradnja d.o.o.

Delatnost firme je rekonstrukcija, adaptacija kao i izgradnja stambenih i nestambenih objekata.Iza sebe ima veliki broj stručno urađenih poslova, na najkvalitetniji način i u optimalnom roku.

Firma Maksim Gradnja d.o.o. zapošljava stalne radnike kao i kooperante za određene poslove.
U okviru firme oformljen je tim radnika potpuno osposobljenih za stručno i profesionalno izvođenje radova na izgradnji i adaptaciji kuća, stanova, poslovnih prostora, proizvodnih hala i drugih objekata.
Sektor građevine čine majstori različitih profila: armirači, tesari, zidari, vodoinstalateri, keramičari, limari, rukovaoci građevinskim mašinana, vozači i drugi.
Stručan tim čine inženjeri sa licencama 310,381,410,414.
U okviru firme nalazi se sektor finansija i računovodstva, kao i sektor nabavke.

Maksim Gradnja d.o.o. učestvuje na mnogobrojnim javnim nabavkama velike vrednosti. Zahvaljujući tom učešću, Maksim Gradnja d.o.o. je u prilici da posluje sa mnogim javnim preduzećima i investitorima širom naše države. Neki od njih su: TELEKOM SRBIJA a.d., ELEKTROVOJVODINA, JP SKIJALIŠTA SRBIJE, VMA, DIREKCIJE ZA IZGRADNJU,UPRAVA ZA KAPITALNA ULAGANJA, PORESKA UPRAVA, NARODNA BANKA SRBIJE, MK MOUNTAIN RESORT d.o.o. i mnogi drugi.

O nama: About Us
bottom of page